Екіпірування та його роль

 

    Захисне екіпірування - найважливіша і одна з найбільш гострих тем в мотоспільнота. Кожен мотоцикліст рано чи пізно визначає для себе сам критерії вибору, орієнтуючись на такі параметри як зручність, зовнішній вигляд і ступінь захисту. Тут ми не будемо обговорювати або засуджувати той чи інший вибір екіпіровки, а лише будемо розглядати об'єктивні аспекти.
Мотоекіпіровка - призначена для того, щоб максимально знизити травматизм, а можливо і зовсім обійтися без травм при падінні з мотоцикла.


    Пам'ятайте і зрозумійте, купуючи мотоекіпіровку ви вкладаєте гроші в свою власну безпеку, в своє власне здоров'я, не купуйте підроблену мотоекіпіровку підпільного виробництва, не піддавайтеся спокусі і не купуйте низькоякісну екіпіровку за низькими цінами, перша ж медична операція або знаходження в стаціонарі, зажадають значно більших витрат ніж придбання якісної мотоекіпіровки. Однак, врахуйте, що наявність будь-якої, навіть найгіршою екіпіровки завжди краще її відсутності.
    Ще одне зауваження, загальне для всієї екіпровкі: краще щодня надягати просту екіпіровку, ніж мати вдома ультра-потужну, але не користуватися нею через її незручності. Екіпірування працює тільки якщо вона на вас!

Коментарі